Vergaderen/Cursus

U wilt een ruimte huren om te vergaderen? De Stappert beschikt over 3 multifunctionele ruimten. De verschillende ruimten zijn allemaal los te reserveren, maar denk ook eens aan een combinatie tot 1 grote zaal voor ± 150 personen. De in lichte kleuren uitgevoerde zalen maken het een prettige omgeving voor een vergadering of cursus. U kunt ook beschikken over een internetverbinding en een geluids installatie en podium

Andere activiteiten

Naast vergaderruimte kunnen de diverse zalen ook gebruikt voor andere activiteiten. Door de flexibiliteit van de zalen zijn ze uitermate geschikt voor andere recreatieve doeleinden waarvoor niet direct de sportzaal benodigd is. Zo wordt de zaal onder andere gebruikt voor koersbal, danstrainingen en als oefenruimte voor muziekverenigingen.

Je kunt de diverse ruimten ook huren voor vergaderingen. De 3 zalen kunnen aan elkaar geschakeld worden zodat er een ruimte gecreëerd kan worden die past bij uw vraag.

[Sporten die niet direct de sportzaal nodig hebben kunnen ook gebruik maken van de multifunctionele ruimten.  Denk hierbij aan dansen, koersbal en yoga.